Novi Sad
11.07.2014.
15:10 > 15:12
Radnici "Noviteta" protestovali su na Trgu slobode, tražeći isplatu zaostalih zarada i pravljenje socijalnog programa.
  • novosadjanka

    12.07.2014 18:02
    novosadjaninu
    Sta mislite, da je sve ovo nastalo u poslednje dve godine? NE, godinama je neko ovom liku dozvoljavao kupovine firmi za dz, neplacanje poreza niti za zaposlene i sad kad je prevara otkrivena gurate narod u prvi plan. Pa trazite da se Djuricu sve oduzme, naplati sta moze. Propadale su firme i ranije, koji socijalni program. Na teret drzave, tj naroda? Dosta svi placamo ceh kradja po Srbiji od oktobarske revolucije. Pametan je Ceda, ucutao se ko beli medved.
  • novosađanin

    11.07.2014 17:31
    da se ne lažemo
    Ovoj agoniji najviše je kumovo Vasić nerealno ubeđivao radnice da rade bez plate. Poreska uprava uzela šivaće mašine kao obezbeđenje plaćanja poreza. Sve nadležne institucije ove jadne žene varale, da će im ovaj lik nešto platiti u obliku mizernih plata pa još uz višemesečno kašnjenje. Bahato, bezobzirno i ružno. Sada im je jasno da je igri došao kraj, fajront i ulica.
  • kentaur

    11.07.2014 15:35
    Hajde, vec jednom...
    ...uradite nesto , vlastodrsci ! Tesko je verovati
    da ne mozete . To su majke , bake, novosadjanke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna